De VRAAG van de klant

In Reeuwijk Dorp heeft een lokale discotheek plaats moeten maken voor de bouw van 9 vrijstaande woningen. Deze zijn allemaal door ons ontworpen. Dit is een voorbeeld van één van de woningen. De klant wilde graag dat we zowel het exterieur als het interieur voor ze zouden ontwerpen.

Locatie: Reeuwijk Dorp, Zuid-Holland

Omschrijving PROJECT

De hoofdvorm bestaat uit 2 hoofdvormen die in elkaar geschoven zijn. Hierdoor is er veel woonoppervlakte gecreëerd met toch een bescheiden volume.

De aparte volumes zijn van verschillende materialen gemaakt. Uiteraard niet zonder reden, want zo komen nog veel meer tot hun recht. Aan de voorzijde van de villa bevinden zich de keuken en de berging. Aan de achterzijde bevindt zich de grote woonkamer met haard. Vanuit de woonkamer is er een riant uitzicht over het polderlandschap. Dit is ook de reden geweest om de woonkamer aan de achterkant te plaatsen.

Voor deze familie mochten we ook het interieur doen. Dat vonden we niet alleen enorm leuk om te doen, maar dat is ook nog eens waar we goed in zijn. Het verbinden van het exterieur en het interieur.

Villa M1+