About Ron

STUDIO Ron van Leent

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van villa’s, kantoren, winkels en andere structuren, niet alleen wat betreft exterieurdesign maar ook interieurdesign. Elk project wordt van binnenuit vormgegeven, met een visie en passie voor design.

Onze ontwerpen worden gekenmerkt door creativiteit, perfectionisme, technische expertise en een gevoel voor de harmonieuze combinatie van materialen en kleuren. Ze belichamen de essentie van uw wensen en persoonlijke stijl.

Door zorgvuldig te luisteren en kritische vragen te stellen, begrijpen we wat echt belangrijk voor u is. Als u hoge normen hanteert en gelooft dat de afwerking en details het verschil maken, plan dan een consultatie met Ron en laat u inspireren.

Mijn AANPAK

Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van goede persoonlijke relaties tussen onze klanten en ons. Daarom begint elk project met een intakegesprek.

Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en krijgen we inzicht in uw behoeften en wensen – hoe u wilt wonen, werken, of uw doelgroep wilt aanspreken.

Planning en budget worden ook in deze bijeenkomst besproken. Zodra we onze offerte hebben uitgebracht en uw goedkeuring hebben ontvangen, starten we met het project. We beginnen met het maken van schetsen en een moodboard vol afbeeldingen die aansluiten bij het ontwerp.

Na het verfijnen van het initiële ontwerp zullen we dit omzetten in geautomatiseerde tekeningen. Ons systeem is verbonden met alle relevante leveranciers in de bouwsector, zodat zij verder kunnen bouwen op onze ontwerpen.

De 2D-tekeningen worden vervolgens tot leven gebracht met 3D-impressies, inclusief het gebruik van virtual reality, om een duidelijk en volledig beeld te geven van wat te verwachten. Indien nodig regelen we ook de benodigde vergunningen en verfijnen we het ontwerp verder door verlichting, materiaal- en kleurkeuzes, rekening houdend met uw persoonlijke smaak en stijl, en bieden onafhankelijk advies indien nodig.

Zodra alle benodigde vergunningen zijn verkregen, zullen we verder gaan met de bouw en continue supervisie bieden, waarbij we de planning en het budget gedurende het hele proces bewaken. In de laatste fase geven we graag advies over de selectie van meubels en accessoires, zorgvuldig gekozen en geplaatst om een unieke ruimte te creëren die u en uw ideeën weerspiegelt.

Mijn PROJECTEN